Uutisia
Päivitetty 02.05.2016

Jari Saarinen toimitusjohtajaksi, Risto Pyysalo jatkaa asiantuntijatehtävissä

Sepät Oy:n hallitus on nimennyt yhtiön toimitusjohtajaksi ins. Jari Saarisen (55) 1.4.2016 alkaen.

Jari Saarinen on aiemmin toiminut yrityksessä teknisenä johtajana. Hänellä on myös pitkäaikainen kokemus erilaisissa johtotehtävissä Neste Oyj:ssä sekä laivateollisuudessa. Jari Saarinen on yhtiön toinen osakas.

Vuodesta 1979 yritystä johtanut ins. Risto Pyysalo jatkaa edelleen hallituksen puheenjohtajana, liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä asiantuntijatehtävissä sekä toteutuksen vastuuhenkilönä erillisprojekteissamme.

Seppien toimitusvaltteja ovat edelleen laatu, turvallinen työskentely ja toimitusaikojen pitävyys. Vaikeat työt ovat meille innoittavia haasteita ja "palokuntahommissa" olemme parhaimmillamme.
Sepillä kantavien terästen CE-merkintäoikeudet – asia tunnetaan kentällä huonosti

Pian kaksi vuotta voimassa ollut EN ISO 1090 tunnetaan huonosti. Puolet meille osoitetuista kantavien terästen tarjouspyynnöistä eivät sisällä mitään mainintaa CE-merkintävaatimuksesta ja tiedustellessamme asiaa, on asiakas usein täysin tietämätön uudesta lainsäädännöstä. Mikäli asia on teille vieras, laatupäällikkömme Timo Tähkäpää vastaa kysymyksiinne osoitteessa timo.tahkapaa@sepat.fi
Duplex-säiliötkö "tulossa muotiin" – Sepät valmiina

Syksyn aikana on ollut budjettikyselyssä useita säiliöitä materiaalina Duplex-teräs. Tämän vuoksi olemme kertailleet osaamistamme hyvin tuloksin. Vielä tämän vuoden aikana ajamme työhön vaadittavat menetelmäkokeet, jotta olisimme valmiita kyselyjen saapuessa.


Kuvagalleriaan
Yhteystiedot

Teräskatu 7
FIN-21200 RAISIO
puh. +358-(0)2-436 4200
fax. +358-(0)2-436 4227
info@sepat.fi
Katso kartta